A cunoscut-o pe Tinder, a agresat-o și riscă zeci de ani de închisoare

de: Alexandru Puiu
14 05. 2016

Un tânăr din SUA riscă 32 de ani de închisoare după ce a cunoscut o domnișoară pe Tinder, a răpit-o și a agresat-o timp de câteva zile.

Deși nu cred că a asociat cineva platforma de socializare Tinder doar cu lapte și miere, de la o interacțiune neplăcută până la zile întregi de bătaie este cale lungă. Din păcate, o studentă de 20 de ani de la Universitatea din Kansas a trecut prin cea mai macabră experiență în urmă cu câteva săptămâni după ce a cunoscut un individ, cu numele Shane Steve Allen, prin intermediul respectivei aplicații de mobil.

Allen este acum arestat cu posibilitate de cauțiune contra sumei de 100.000 de dolari. El este acuzat de răpire și alte patru capete de acuzare asociate cu agresiune. În total, dacă se va dovedi că este vinovat de toate, riscă un total de 32 de ani de închisoare.

Totul s-a petrecut la mijlocul lunii aprilie. Tânăra de 20 de ani, al cărei nume nu a fost făcut public, a fost răpită în data de 12 aprilie, doar pentru a fi adusă înapoi la căminul din campusul universității pe 18 aprilie într-o stare deplorabilă. Aceasta avea răni multiple în mai multe părți ale corpului, ochii învinețiți, vase de sânge sparte în ochi, vânătăi pe mâine și picioare și multe alte dovezi asociate cu tortură.

Interesant este că totul s-a petrecut după a doua întâlnire între cei doi. Inițial, interacțiunea a avut loc fără evenimente, dar când Allen a început să creadă că studenta a flirtat cu unul dintre prietenii săi, evenimentele au deviat rapid. Aparent, Steve Allen a bătut-o foarte rău pe tânăra domnișoară la scurt timp după ce i-a adresat respectivele acuzații și a ajuns să o țină în casă în speranța că vor dispărea urmele agresiunilor. În momentul în care a adus-o înapoi la cămin, a făcut-o să promită că nu va contacta poliția după cele întâmplate.